avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... După analiza de dosar, asigurătorul decide ca ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

După analiza de dosar, asigurătorul decide ca despăgubirea să fie suportată în mod egal de ambii conducători auto. Cine plătește în cazul meu? Autoturismul era, la data producerii accidentului, pe numele fostului proprietar

Buna ziua.Dupa o constatare amiabila de accident rutier firma asiguratoare decide ca plata de despagubire sa fie suportat egal de ambii conducatori auto dupa analiza de dosar.Întrebare:În cazul meu cine suportă cheltuielile de reparații dacă autoturismul implicat în accident se afla pe numele fostului proprietar la data producerii evenimentului.Precizez ca proprietarul a dat declaratie la notariat ca să-l reprezint la firma de reparatii!
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:19, 10 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea de asigurare RCA al celuilalt sofer.
In cazul in care culpa este stabilita egal,restul de 50% al costului de reparatii cine suportă?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
50% societatea de asigurare a celui autovehicul si 50% nu se acopera.
Daca aveti asigurare CASCO se poate despagubi pe CASCO.
Multumesc pt.raspuns!
Despagubirea se plateste in parti egale de catre societatile de asigurare la care s-au emis politele de asigurare ale celor doua autovehicule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca sorinpocol sorinpocol Avand autoturismul parcat, am fost lovit lovit de o alta masina(taxi). Am fost la asigurator si acesta a spus ca masina fiind parcata in zona indicatorului ... (vezi toată discuția)
Accident usor Cineva06 Cineva06 Buna zua, As dori sa ma ajutati cu o speta mai atipica. Doua autovehicule circula pe \"minunatele\" noastre sosele din sensuri diferite. Axul soselei este ... (vezi toată discuția)
Culpa comuna TipOK TipOK Buna ziua, tuturor...!! Intrebare : Cum se despagubesc daunele (prin RCA) atunci cand este vorba de o culpa comuna... cand ambii conducatori auto sunt ... (vezi toată discuția)