Am fost amendat pentru faptul ca agentul a trebuit sa mearga pana la masina mea cateva zeci de metri.Dupa semnalul pentru oprire efectuat de catre agent,am oprit unde am avut loc,sa nu blochez traficul.Agentul si-a ales locul de panda pe trecerea pentru pietoni,drum cu doua benzi si linie continua in zona respectiva.Prima banda a fost ocupata,si de masina organelor,pe trecere.A venit agentul la mine,spunandu-mi ca ma sanctioneaza pentru centura.Am avut si martor care a vazut ca purtam centura.Cu tupeu,agentul s-a intors cu PV si a insistat sa semnez.Eu am cerut sa completez rubrica”Mentiuni”,el o tinea pe a lui-sa nu- invat eu pe el.Am facut mentiuni pana la urma,dupa care am semnat procesul verbal la rubrica”Contravenient,Am luat la cunostiinta” .Dupa acestea,agentul a mai cerut sa mai semnez o data in partea dreapta-jos.Am refuzat,si drept rezultat,agentul a scris pe procesul verbal ca ”refuza sa semneze pentru primire”,si nu mi-a dat procesul verbal,cu toate ca PV este semnat.Nu cred ca a fost corect,dealfel parerea mea despre marea majoritate a agentilor este nerecomandata minorilor.
A ajuns seful IJP Gorj,un fost subofiter,despre care se spune ca a avansat pentru ca a luat o palma de la Miron Cozma,la mineriada.
Întrebarea la care v-as ruga sa-mi dati un raspuns avizat,este dacă ”contravenientul”mai trebuie sa semneze a doua oara pe acelasi PV,sub locul special destinat,daca doreste inaltimea sa,agentul.Am contestat PV.
Va multumesc !