avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vinzare cumparare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vinzare cumparare.

Buna ziua,multumesc avocatilor de raspunsul primit.Aș dorii sa specific un lucru.Sora mea a fost casatorita ce cetatean german.Contracutul a fost semnat de ambii soti.Daca el a murit ,sora mea trebuie sa faca succesiunea in Rominia dar intrebarea mea este,are nevoie de semnatura suririi lui ,sau de prezenta ei la succesiune? apoi vrem sa stim daca succesiunea se poate face doar la notar fara alte implicatii.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:38, 2 Octombrie 2018
Reluati povestea, integral, cronologic, de la inceput. Se intelege greu cate ceva si puteti obtine sfaturi eronate rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoi de sfaturi in problema unei succesiuni ! LenaS LenaS Bunicul decedat, unic titular a casei pe care a contruit-o impreuna cu bunica, are din prima casatorie o fica, apoi din a doua casatorie cu bunica care este ... (vezi toată discuția)
Succesiune lysa lysa Buna ziua, In urma cu 21 de ani, tatal vitreg a murit. Mama mea a facut succesiunea pt apartamentul cumparat cu el in timpul casatoriei. Din casatoria lor ... (vezi toată discuția)
Drepturi partaj Miupiu Miupiu Buna seara, matusa(sora mamei mele naturale) care m-a crescut de la 2 ani a murit,nu m-a adoptat.In viata mai sunt 2 surori, nu are sot si nici copii, as dorii ... (vezi toată discuția)