avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulul de inserție
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulul de inserție

Dacă sunt in concediu paternal 2 ani de zile, în data de 3 martie 2019 copilul face 2 anișori, că să beneficiez de stimulul de inserție trebuie să revin la job cu 60 de zile înainte sau mai devreme .... Pot beneficia de stimul in condițiile in care mă angajez in străinătate Anglia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:02, 2 Octombrie 2018
Ca să beneficiati de stimulentul de inserție trebuie să reveniti la munca cu 60 de zile înainte de a implini coplilul varsta de 2 ani ... In speta, inainte de 03.01.2019.

Raspunsul la intrebarea dvs il puteti obtine cat mai exact de la AJPIS/ANPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Când te întorci la serviciu fără sa fii penalizat la acordarea stimulentului de inserție Uituc Uituc În data de 02.III.2018 fiica mea a implinit 2 ani. Eu am revenit în activitate la data de 04.12.2018 în dorința de a beneficia de stimulentul de inserție ... (vezi toată discuția)
Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)
Munca in strainatate pe durata cic Sw.A.1990 Sw.A.1990 Buna ziua, Am o nelamurire legata de continuarea CIC in conditiile in care am plecat in strainatate si as dori sa ma angajez (tot in cadrul UE). Sunt in CIC ... (vezi toată discuția)