avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este adulter dacă soții nu mai trăiesc împreună?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este adulter dacă soții nu mai trăiesc împreună?

Bună ziua! Aș dori să știu dacă se poate numi adulter dacă eu îmi încep altă relație, dacă sunt căsătorită, dar nu mai trăiesc cu soțul. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:01, 2 Octombrie 2018
Ati inceput procedurile de divort?
Nu, trebuia la notar, dar nu a mai vrut. E totul foarte proaspăt...

cyan a scris:

Nu am o relație încă, dar pentru că știu ca va dura mult cu divorțul, întreb pentru orice eventualitate

Magda95 a scris:

Nu, trebuia la notar, dar nu a mai vrut. E totul foarte proaspăt...

cyan a scris:

Daca ati depus actele pentru divort, indiferent unde, nu are motive sa invoce adulterul.

Raspundeti prin apassrea butonului Raspunde si pe Citeaza
Adulterul e doar temei canonic pt divort, desfacerea casatoriei se va dispune fie ca exista fie ca nu, trebuie sa se dovedeasca doar ca partile nu se mai inteleg.
Formulati actiune de divort din culpa comuna.
Ultima modificare: Marți, 2 Octombrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in lipsa paratului VIOLETTUTZA VIOLETTUTZA vreau sa divortez de sotul meu,insa el nu vrea.se poate? (vezi toată discuția)
Doua dosare divort - conexare, probe 147369 147369 As dori sa stiu daca doi sotii divorteaza si unul a bagat divort cu un termen de proces celalalt poate baga si el divort cu un alt termen de divort? Stiu ca ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat specializat indivorturi Ana_86 Ana_86 sunt dinPitesti , motivul divortuluieste adulterul pt ca nu e prima data , dar sigur vafi ultima.... detin dovezi listingul telefonic din contul nostru comun ... (vezi toată discuția)