avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce bunuri pot sa-mi fie executate silit?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce bunuri pot sa-mi fie executate silit?

Am citit ca legea spune ca nu pot sa fie executate silit "bunurile de uz personal sau casnic indispensabile traiului nostru", dar nu am inteles care sunt bunurile care intra in categoria asta.

Detin un computer si telefon, pe langa lucrurile de baza (haine, cosmetice, etc.).

Eu locuiesc cu maica-mea in apartamentul ei, si pot sa spun executorilor ca computerul si telefonul sunt ale ei. Pot sa le confiste in cazul asta?

Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 14:21, 3 Octombrie 2018
Nu pot face obiectul executarii silite decat bunurle mobile si imobile aflate in evidenta fiscala
Nu va pot executa silit pe astfel de bunuri. Daca sunteti angajat, vi se pune poprire pe conturi. Daca aveti bunuri mobile: masina, motocicleta, scuter, etc.. vor fi sechestrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face procedura de executare silita officestart officestart Am primit o notificare de executare silit. Am semnat un contract de imprumut cu cineva fara dobanda (suma care trebuia sa o restitui era altceva nu un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul instituirii executarii silite prin poprirea ... Gracielle Gracielle Buna ziua! In cazul instituirii executarii silite prin poprirea conturilor de catre ANAF din localitatea de domiciliu, care este mersul lucrurilor daca ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare eronata arysiso arysiso Buna ziua, Sunt proprietar al unei case scoase la licitatie. Am primit publicatia de vanzare . Descrierea casei este cu totul alta, adica scrie \\"casa la ... (vezi toată discuția)