Am primit in posta un pliant cu o firma "serioasa" care repara acoperisuri etc. Sun, apoi mi se prezinta un "inginer" si stabilim o data sa ne vedem.
Pe scurt, inginerul era de fapt un rrom care a mai venit cu alt personaj sa mi se prezinte ca patronul unei firme care se ocupa cu acoperisuri.
Am urcat pe bloc ca apoi sa`mi transmita ca tabla de care e nevoie costa 120 de lei si tigla ce trebuie mutata ma mai costa 60 lei. Totul bine ca sa i las sa faca treaba si sa dispar pentru 2 ore in oras ca atunci cand ma intorc sa fie 2 mp de tigla sparta pe jos si sa`mi spuna ca si acele tigle costa 300 de ron. Mentionez faptul ca am vorbit clar si concis de suma de 200 de lei pana in 300 de lei maxim. Si ca daca depaseste lucrarea suma mentionata sa ma sune. Ca apoi sa`mi transmita ca n`a inteles ce i`am transmis si ca el a muncit necontenit in continuare evitand a ma anunta de viitoare costuri. Apoi sa-mi zica ca garantia de fapt este verbala si ca la "suma asta" nu ofera asa ceva, 0 chitanta, garantie "verbala". Suma socotita de acest distins inginer este de 1800 ron. Cand i-am explicat ca nu o sa platesc suma aceea, a inceput amicul lui sa ma injure pe tiganeste la mine in casa. i`am poftit afara si le`am platit suma de 700 de ron. Ca a doua zi sa ma sune sa`mi transmita ca vor si restul. Miroase de la o posta a inselaciune. Ce se poate face in priviinta asta? Tin sa mentionez ca suma a fost ceruta exact dupa ce au decopertat acoperisul si mi`au lasat 2 mp fara tigla.
Daca au efectuat lucrarea dar in mod necorespunzator trebuie deschis proces civil deoarece nu este inselaciune.
Pot fi incidente insa alte infractiuni in functie de situatie.
GermanAlex
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Exact asa a fost si la mine. La final am chemat politia si doar asa am scapat de ei. Nu mai aveti ce discuta cu ei. Eu am luat-o spre poarta si i-am scos din curte asteptand politia dupa ce unul din ei pusese mana pe o lopata si il ameninta pe altul. Am sunat la 112. Si in timp ce politia intra pe la un capat al drumului ei ieseau pe celalalt.
wamdue20
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Sincer mie nu imi e teama de gunoaie de genul, dar ma gandesc ca sunt persoane carora le e teama si se lasa usor intimidati. Si sincer sa fiu, sunt multi oameni ai legii care isi fac treaba foarte bine dar cand se ajunge in instanta.. se scapa mult prea usor.