avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Precontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Precontract

Buna seara. Doresc sa cumpăr o casa la tara. Valoarea ei este de 25000 euro. Nu am întreaga sumă si vreau sa fac un precontract sa dau vânzătorului sumă de 10000euro iar restul pana la sf luni ianuarie.Casa nu este locuita insa vânzătorul vrea sa mai meargă acolo pana la încheierea contractului. Eu nu sunt de acord deoarece s-ar putea sa ma trezesc ca proprietatea nu mai are aceleași imbunatiri. Ce drept are proprietarul tinand cont ca avansul este destul de mare?Si ce clauze se pot trece in precontract astfel încât să nu se razgandeasca si sa pierd avansul. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
Lauradorobantu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lauradorobantu , utilizator 00:28, 3 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract mihaela.tasulea mihaela.tasulea Cum functioneaza promisiunea de vanzare din precontract? Daca eu ca cumparator nu vreau sa renunt la cumpararea imobilului, vanzatorul trebuie sa ma dea in ... (vezi toată discuția)
Tranzactie imobiliara cornel_badea cornel_badea Buna ziua, As avea si au o problema la care daca se poate sa-mi dati cateva lamuriri. - S-a facut un antecontract de vanzare cumparare pentru un ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 2 camere ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament care este cu vreo 4000-5000 de euro sub pretul pietei pentru ca are unele probleme. Apartamentul a fost luat prin credit ... (vezi toată discuția)