avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... cum se interpreteaza cota egala ?
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

cum se interpreteaza cota egala ?

buna seara v-as intreba cu respect pe d-vs ca si experti cum ati proceda ? am ridicat astazi de la instanta raportul de expertiza care are doar o singura propunere de lotizare dupa folosinta 57 m drum singura cale de acces impartita la 3 cooproprietari A detine 2 parti B detine 1 parte iar C detine 4 parti din terenul intravilan A primeste 20m acces B 12 iar C doar 25 eu fiind C va intreb e corect mentionez ca A+B detin si constructie impreuna dar e se afla toata terenul lui A e normal ba ii mai desparte pe B si 1.5 m de casa e corect ? si care e deschiderea minima pe care un lot o poate avea DACA EXISTA ASA CEVA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters108868 , utilizator 15:05, 18 Noiembrie 2009
molul a scris:
am ridicat astazi de la instanta raportul de expertiza care are doar o singura propunere de lotizare dupa folosinta 57 m drum singura cale de acces impartita la 3 cooproprietari A detine 2 parti B detine 1 parte iar C detine 4 parti din terenul intravilan A primeste 20m acces B 12 iar C doar 25 eu fiind C va intreb e corect mentionez ca A+B detin si constructie impreuna dar e se afla toata terenul lui A e normal ba ii mai desparte pe B si 1.5 m de casa e corect ? si care e deschiderea minima pe care un lot o poate avea DACA EXISTA ASA CEVA

Buna ziua,
Daca puteti formula prezentarea cazului Dvs. mai explicit, poate veti obtine si un raspuns.
Cu stima,
Buna d-v cum ati rotunji suprafata de 5850 mp A detine 2/7 ADICA 1672 MP B detine 1/7 836 si C detine 4/7 adica 3342 mp nu ar fi corect ca dupa zecimale rotunjirea sa fie ca A sa aiba 1671 mp si C 3343mp ?
astept un raspuns va multumesc
chiar nu se incumeta nimeni ?
Trebuie sa fiti un pic mai explicit cu drumul de acces .Sa inteleg ca A+B au o constructie impreuna???
Si 1,5 m ce reprezinta ??
In ceea ce priveste deschiderea la drum , da exista un minim asta in cazul in care doriti sa construiti pe acel teren si aceasta deschidere este mentionata in Certificatul de urbanism pe care il elibereaza primaria .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota parte indiviza dintr-un drum de servitute Claus01 Claus01 Am cumparat acum 2 ani o parcela de pamant si cota parte din drumul de servitute ce deserveste loturile din care face parte si al meu. Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine cadastru pentru un teren in pipera? cloghin cloghin Buna ziua, Avem un teren proprieate, in Pipera (vis-a-vis de cartierul ANL Henri Coanda), pentru care incercam sa facem cadastrul. Terenul provine dintr-un ... (vezi toată discuția)