avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie din concediu de odihna ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie din concediu de odihna ?

Buna ziua,

Sunt pe punctul de a pleca de la actualul angajator, fara preaviz caci nu respecta contractul absolut deloc.
Maine, 4.10.2018 doresc o zi de CO si tot maine as vrea sa vin sa imi depun demisia care sa isi produca efectele din 5.10.2018.
Se poate sa fac acest lucru in concediu de odihna fiind iar de a2a zi dupa terminarea concediului sa imi inceteze contractul si sa nu mai vin ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 3 Octombrie 2018
Da, se poate depune demisia chiar daca sunteti in CO ... astfel, perioada de preaviz se va suprapune cu perioada de CO,

Daca vorbim despre o demisie fara preaviz, art.81 alin.8 C.mun., c.i.m. va inceta la data mentionata de dvs in cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare demisie DARIAE DARIAE Fiind angajat intr-o scoala generala pe functia - Administrator patrimoniu, mi-am dat demisia pe 22 iulie a.c., dupa aprobarea cererii de concediu de odihna, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa_mi spuneti daca un angajat care si-a dat demisia, acum aflandu-se in perioada de preaviz, poate sa efectueze zilele de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Amânarea acceptării demisiei de către angajator andreeapuscasu andreeapuscasu Bună ziua, Am și eu o mică problemă la actualul loc de muncă. Așa cum am discutat de comun acord (fără se semnăm însă ceva), urma să îmi dau ... (vezi toată discuția)