avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comanda cod caen 7022
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comanda cod caen 7022

O firma care are ca obiect principal de activitate codul caen 7022 poate lucra cu clientii in baza unor comenzi ferme emise de aceștia in baza carora sa le presteze servicii?

Se pot emite facturi in baza acestor comenzi? Mai este necesară încheierea de contracte sau sunt suficiente comenzile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: madalina bobeica , utilizator 09:36, 4 Octombrie 2018
Da, o comanda ferma este un angajament final, nu mai este nevoie de contract.
Atentie totusi la:
- clauzele si termenii de furnizare eventual inscrise/si in textul comenzii;
- conditiile de cumparare de servicii ale clientului, alea scrise cu litere de furnica in limbaj de chinez de Dambovita.
In functie de termenii de livrare se pot stabili facturi partiale, lunare, sau totale.
Facturile emise vor trebui redactate in termenii stricti untilizati de catre client in c-da sa.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz la plata factura dupa cinci luni de la emitere ksimona ksimona Buna ziua, Am nevoie de ajutor, sunt economista si cred ca as avea o logica pentru a-i raspunde clientului meu, dar as avea nevoie si de o baza legala. 1. ... (vezi toată discuția)
Facturare pe baza de comanda Bibi2008 Bibi2008 Buna ziua, Urmeaza sa completez prima mea factura si am fost rugata sa trec numarul comenzii ferme la denumire produs, fara a preciza despre ce fel de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem un magazin online si se intampla sa avem clienti ... Ymadalona Ymadalona Buna ziua! Avem un magazin online si se intampla sa avem clienti care plaseaza comenzi cu metoda de plata la livrare, insa in momentul in care se incearca ... (vezi toată discuția)