avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Soluționare dosar penal accident circulație: care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Soluționare dosar penal accident circulație: care sunt termenele când părțile se împacă în fața unui notar?

As dori daca se poate niste raspunsuri la cateva intrebari. La mijlocul luni septembrie fiica-mea a fost implicata intr-un accident de masina, vinovata este ia fara a detaila cauzele, masinile au suferit avarii serioase, persoanele vatamate si ele putin au fost transportate la spital dar nu au necesitat internare. Am ajuns la intelegere pe care am incheiat-o in fata unui notar ca ne-am inpacat si dansii nu mai au nici o pretentie materiala, civila sau penala asupra familiei mele. Deci cum s-ar spune ne-am inteles pe cale amiabila. Politia a deschis dosar penal cu privire la vatamare corporala din culpa ,pentru ca ai intrat pe contrasens, care sunt modalitatile de-a se putea inchide acest dosar
ne-an inteles amiabil partea vatamata a fost despagubita
politia mi-a spus ca declaratia data in fata notarului nu are din punct de vedere penal nici o valoare dar pe declaratie scrie ca nici din punct de vedere penal nu mai au nici o pretentie
care sunt termele daca sunt de solutionare a unui dosar cand a existat impacarea partilor nu a fost cu spitalizare nici o zi fara consum de alcool, droguri.
si care ar fii procedurile legale de-a urgenta acest demers.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: claris05desi , utilizator 06:44, 5 Octombrie 2018
Să înteleg că o declarației dată în fața unui notar unde declari pe propria răspundere și cunoscând prevederile legale pentru declarații nesincere mincinoase nu mai au nici o valoare cred ca aceasta institutie ar trebui desființată. Atunci ce rost mai are împăcarea, medierea dacă nu sunt luate în considerare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vătămare corporală în urma unui accident auto, îngrijiri medicale mai mult de 90 de zile. care este procedura de împăcare între autor și victimă? elena.constantin elena.constantin Am produs un accident rutier banal din care a rezultat o victima. Aceasta a necesitat 3 saptamani internare, timp in care a avut o operatie. Au trecut cateva ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa - accident auto, zile ingrijiri medicale gori macovei gori macovei Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
Consecintele unui accident - persoana pe trecerea de pietoni. alexandru_cc2 alexandru_cc2 in data de 21.04.215 am accidentat o persoana pe trecerea de pietoni.a venit politia a facut constatare,am chemat ambulanta a dus victima la spital pentru ... (vezi toată discuția)