avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Legalizare divorț
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Legalizare divorț

Buna ziua .Hotarirea de divorț pentru a fi legalizata se poate trimite și prin posta ? Eu nu sint in țara dar este familia care o poate trimite.Imi trebuie ca sa îmi fac pașaport și trebuie înregistrate la starea civilă și ce trebuie sa fac ca sa legalizeze și înregistra divorțul .Multumesc
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Camerado, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:56, 4 Octombrie 2018
Nu v-o trimite instanța înapoi, mandatați un avocat sau un membru al familiei, vă trebuie o copie a hotărării, o taxă de timbru cifrată la 5 lei, o cerere de legalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înregistrare hotărâre divorț Camerado Camerado Buna ziua ca sa înregistrez divorțul la starea civilă trebuie neaparat sa fie legalizat ?Mentionez ca locuiesc in Japonia și Imi trebuie ca sa schimb ... (vezi toată discuția)
Pierdere hotarare de divort definitiva rexulica rexulica Am pierdut hotararea de divort definitiva si irevocabila.Pentru a scoate pasaportul cu domiciliul in Spania am nevoie de originalul hotararii de divort.Ce pot ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)