avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stalp EON 20kv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stalp EON 20kv

Buna ziua! Recent am achizitionat un imobil (casa + teren) si in curte avem un stalp de la Eon de 20kV; Intrebare e: pot cere Eon-nului chirie pe spatiul ocupat de acel stalp? sau macar le pot cere sa-l mute in afara curtii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:13, 4 Octombrie 2018
Puteti face sesizare la EON in scris, cu nr. de inregistrare/ data prin care le cereti chirie (va trebui sa negociati valoarea chiriei) sau daca nu sunt de acord sa-si mute stalpul in afara proprietatii dvs.
Ciudat este ca fiind amplasat un stalp de 20 kV in curte s-a primit autorizatie de ctie. pentru casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stâlpi de tensiune electrica înaltă în spatele casei Alyalexander1234 Alyalexander1234 cum pot ajunge la un dialog cu distributie curent electric oltenia in legatura cu cei 3 stalpi de inalta tensiune care trec prin spatele casei. Cum am putea ... (vezi toată discuția)
Stalpi electricitate in gradina casei, pusi fara aprobarea proprietarilor terenului BeeaBeatrice BeeaBeatrice Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu raspunsul la aceasta intrebare. Bunicii mei au o casa in Orasul Novaci, Sat Pociovalistea. In gradina din spatele ... (vezi toată discuția)
Distanta fata de linia de 20kv - constructie casa Madib84 Madib84 de cateva zile tot caut care ar fi distanta fata de linia de tensiune medie la care se poate construi. am gasit asta : Art. 137. Lăţimile normate ale ... (vezi toată discuția)