avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi modificat /se poate renunta la un act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi modificat /se poate renunta la un act de vanzare-cumpărare, de către titular?

Nasa mea (94 ani), neavând alte rude decat: sora, nepoata (mama mea), a făcut act de vanzare-cumpărare, mamei mele/nepoata ei, cu uzufruct. In contract : îndatoririle nepoatei au fost pt. îngrijire totală, plățile tuturor cheltuielilor. Avem dubiu acum, ca bătrâna va renunța/modifica acest act, Fără știrea noastră. Este posibil?

~interventie moderator - Regulamentul cere si rugamintea este sa nu scrieti cu litere mari tot textul~
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
A fost contract de vânzare cumpărare sau de întreținere?
A FOST ACT VANZARE-CUMPĂRARE, CU CONDIȚIA ÎNTREȚINERII,IAR DUPĂ DECES SA BENEFICIEM DE TOATE BUNURILE, NEAVÂND ALTE RUDE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare sau contract de intretinere?! ancabyby ancabyby Buna seara, M-ar interesa sa-mi spuneti ce este mai avantajos: Contract vanzare-cumparare sau contract de intretinere? 2 persoane in varsta sot si ... (vezi toată discuția)
Testament, mostenire, contract vanzare-cumparare oanafiordean oanafiordean Buna ziua ! eu am grija de un batran iar acesta doreste sa-mi lase casa cu conditia ca eu sa am grija de dansul pana la moarte. As dori sa stiu care este ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere ContSters292785 ContSters292785 Buna ziua! Am un contract de intretinere cu mama mea care traieste.In contract se stipuleaza ca eu sa ii asigur cele necesare traiului: mancare , haine ... (vezi toată discuția)