Sunt PFA. Poate plati prin banca sotul din contul lui o factura pe PFA-ul meu? Daca am cumparat ceva pe factura, pe PFA-ul meu si a platit sotul din contul lui este vreo problema? Pot inregistra factura in registrul jurnal pe PFA-ul meu?
Va multumesc!
Da, factura TREBUIE inregistrata, dar pentru a o achita, va trebui sa scrieti o dispozitie de plata din casa- ca si cum i-ati dat bani din casa sotului sa plateasca factura
Va multumesc pentru raspuns. Mai am totusi o intrebare, sotia are PFA, nu are casa din cate stiu, poate da o dispozitie de plata scrisa de mana pe o foaie, sau trebuie vreun formular tipizat? Multumesc.
Contabilitate pfa
alina240
Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.