avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce este de făcut??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce este de făcut??

Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama sau ceva de genul,am zis ca sa fie bine sta 2 zile la mine 2 zile la ea.De fiecare data când ii spun ca nu are grija de copil sau chestii care nu ii convin ma amenință ca nu mai văd copilu!!ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 22:46, 12 Octombrie 2018
Sa nu i mai spuneti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de făcut? probleme cu programul de vizită oache oache Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Mutare domiciliu mama GabrielaC81 GabrielaC81 Buna ziua, Sunt in situatia ca nu reusesc sa-mi gasesc de munca de 2 luni de zile, probabil transmit fara sa vreau si ceva negativ trecand prin trauma ... (vezi toată discuția)