avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce este de făcut? Probleme cu programul de vizită
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce este de făcut? Probleme cu programul de vizită

Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama sau ceva de genul,am zis ca sa fie bine sta 2 zile la mine 2 zile la ea.De fiecare data când ii spun ca nu are grija de copil sau chestii care nu ii convin ma amenință ca nu mai văd copilu!!ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:13, 5 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probleme cu dreptul de vizitare aveti daca mama nu va permite sa vizitati minorul conform programului de vizita stabilit.In primul rand lamuririti-va cum este stanblit dreptul de vizitare in ce zile ,conditii si reveniti cu amanunte pt un raspuns.
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de făcut?? oache oache Eu cu fosta mea soție avem un copil de 5 ani suntem divorțați iar custodia este comuna.am drept de vizita in fiecare zi la el in funcție de cum vrea mama ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie madasis069 madasis069 Buna ziua, stiu un caz de proces de divort ,dar nu stiu cum se poate face sa primeasca tatal custodia copilului minor. Mama copilului e o mama denaturata,dar ... (vezi toată discuția)
Poate pierde copilul fata mea? filipanamaria filipanamaria buna seara,fata me a fost casatorita timp de 6 luni.din casatoria lor a rezultat un baiatel...a facut divortul si custodia..fata mea locuieste in madrid,are ... (vezi toată discuția)