avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare loc de veci

Ce formalitati trebuie sa indeplinesc pentru a vinde un loc de veci?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:32, 6 Octombrie 2018
Initial adresati-va direct administratiei cimitirului care va poate comunica daca regulamentul de ordine interioara permite instrainarea locurilor de veci prin vanzare de catre utilizatori
Detineti document care va confera calitatea de prioprietar al locului de veci?
da, sunt unic concesionar
Concesionarul este un fel de chirias, adica persoana care are un drept de folosinta, ati inteles dvs. Cu alte cuvinte concesionarul nu poate vinde ceea ce nu are. Daca insa gaseste persoana potrivita (adica persoana neinformata si necitita, ca sa nu spun altfel), poate vinde orice si oricui. De plida, s-au vandut parcele pe Luna, urmeaza pe Marte. Toate la vremea lor !
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
trandafir2, moderator
Eventual se transmite dreptul de concesiune.In cimitirele private se pot face vanzari in situatia dvs nu e cazul.Trebuie discutat la administratia cimitirului respectiv.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot vinde un loc de veci roxana2008 roxana2008 Sânt in fază avansată cu dezbaterea succesiunii după soțul meu .Am pus deja in vânzare un loc de veci care este pe numele soțului. Am deja o ofertă, ... (vezi toată discuția)
Instrainare loc de veci concesionat-cimitir privat zimbrul68 zimbrul68 Buna ziua, Am un loc de veci intr-un cimitir privat, pe care l-am achizitionat prin contract de concesionare(firma de la care l-am cumparat este concedent ... (vezi toată discuția)
Despre locul de veci din cimitirul municipal chirocili chirocili 1.Prin succesiune sunt proprietara unui loc de veci unde sunt îngropate 2 persoane(părinţii mei). Doresc să ştiu dacă pot fi şi eu îngropată în ... (vezi toată discuția)