avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare suma proprita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare suma proprita

Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare. In septembrie 2018 am primit un ordin de executare silita pornita de Credit Plus Gulf, fiindu-mi propite toate conturile bancare.Am atacat in instanta aceasta executare, am avut castig de cauza, prin sentinta definitiva am obtinut anularea executarii si ridicarea propririi pe conturi. Ulterior mergand la banca, am descoperit faptul ca mi a fost retrasa suma de 938 lei, de catre creditor, prin intermediul unui executor judecatoresc. Nu am cerut expres si inapoierea acestei sume pentru ca nu am știu ca ea exista si nu m am informat daca s-au facut retrageri, fiind un cont folosit foarte rar. Întrebarea este, mai pot recupa acesti bani? Ma poate ajuta un executor judecatoresc? Ori ar trebui sa deschid un alt proces prin care sa cer acest lucru? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 13:08, 5 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Introduceti actiune in instanta pentru Intoarcerea Executarii Silite...Obtineti hotarare judecatoreasca de recuperare a banilor (inclusiv cheltuielile de judecata) si printr-un executor judecatoresc recuperati-va banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprire ana_24 ana_24 Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara notificare doar_dana doar_dana Buna ziua, am primit o notificare din partea bancii de la care imi primesc pensia, cum ca s-a facut poprire pe conturi de catre un executor judecatoresc. Deja ... (vezi toată discuția)
Intoarcere executare silita ContSters275324 ContSters275324 Am o hotarare civila prin care se anuleaza o executare silita si toate actele de executare si se dispune intoarcere executarii silite. In urma executarii, ... (vezi toată discuția)