avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de risc maternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de risc maternal

Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu un un raspuns pentru urmatoarea problema. In data de 27.09 angajatorul mi-a solicitat sa semnez demisia, lucru pe care l-am facut nefiind foarte informata in privinta asta. Am preaviz pana pe 12.10 timp in care nu ma mai prezint la munca. In data de 28.09 am aflat ca sunt insarcinata. Nu am anuntat angajatorul. As vrea sa stiu daca pot beneficia de concediu medical in perioada de preaviz si apoi in concediu de risc maternal?
Cel mai recent răspuns: Deni sa , utilizator 17:14, 5 Octombrie 2018
Puteti beneficia de concediu medical in perioada de preaviz si apoi sa intrati in concediu de risc maternal.

Pe durata concediilor medicale, perioada de preaviz este suspendata.
Acest lucru se aplica chiar daca preavizul vine ca urmare a demisiei mele?
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se aplica.
Va multumesc pt raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 5 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical pe perioada preavizului hecuba hecuba Buna ziua, am urmatoarea situatie: in data de 29 aprilie am primit decizia de desfiintare a postului si concediere cu art 65. Sunt in preaviz 20 de zile ... (vezi toată discuția)
Decontare concediu maternitate de catre cas Deni sa Deni sa Buna ziua! In data de 27.09.2018 am fost constransa de catre angajator sa-mi semnez demisia, cu preaviz de 15 zile, data de incetare a contractului fiind ... (vezi toată discuția)
Maternitate și o sarcina cu risc Madalina Prise Madalina Prise Buna ziua! Va prezint următoarea situație. Acum sunt in CCC1 copilul are 1 an și 4 luni .Intre timp am rămas însărcinată și mai am 5 luni până nasc. ... (vezi toată discuția)