avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot reinfiinta un PFA cu acelasi nume pe care l-am ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot reinfiinta un PFA cu acelasi nume pe care l-am folosit cu cativa ani in urma?

In urma cu cativa ani am fost PFA. Dupa un timp l-am inchis. Acum vreau sa lucrez iar ca PFA. Am voie sa folosesc acelasi nume?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 12:19, 8 Octombrie 2018
Buna ziua.
Firma unui profesionist, persoană fizică autorizată, se compune din numele acestuia scris în întregime sau din numele şi iniţiala prenumelui acestuia, la care se adaugă sintagma persoană fizică,autorizată sau PFA. In cazul in care atat numele, cat si prenumele sunt comune(gen Popescu Ion, Ionescu Vasile, etc), se poate adauga initiala tatalui sau a mamei, pt. a exista o diferentiere intre denumiri.
Asadar, este foarte probabil sa aveti aceeasi denumire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prenume pfa cu cratima sau fara? alinescoo alinescoo Am o curiozitate: din cate stiu eu, cei care avem mai multe prenume, legea spune ca ele se despart obligatoriu, prin cratima in documentele de stare civila, in ... (vezi toată discuția)
Denumire legala i.i. Maria_Minulescu Maria_Minulescu Salut! Mi-am scos o rezervare de denumire pentru o intreprindere individuala. Denumire: Maria Minulescu - Marketer II. Pentru ca Maria Minulescu II, nu era ... (vezi toată discuția)
Denumire intreprindere individuala conform oug 44/2008 si legii 26/ 1990 Nicolaie Ciobotaru Nicolaie Ciobotaru Notiunea de [b]intreprindere individuala [/b]care apare in OUG 44/2008 este noua si nu este cuprinsa in legea 26/1990 art. 30 si 31. Cred ca trebuie sa se ... (vezi toată discuția)