avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua!sunt insarcinata in saptamana 16,imi pot lua medical acum pana intru in prenatal?ma doare spatele si nu mai pot lucra din cauza ca lucrez 13 ore numai pe scaun!in ultimele 12 luni nu am avut nici o zi de concediu medical!multumesc,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Andreeapetruta1988 , utilizator 17:41, 5 Octombrie 2018
In acest caz, programul dvs de munca nu respecta prevederile din c.i.m., situatie care va indreptateste si mai mult sa depuneti sesizarea la ITM.
Multumesc frumos de raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu salariata sarcina cu risc madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, O salariata gravidă care are o sarcina cu risc de ce tip de concediu va putea beneficia până când intră în prenatală? Poate beneficia ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am 8 săptămâni de sarcina și este posibil sa ... VoicuDeea VoicuDeea Bună ziua, Am 8 săptămâni de sarcina și este posibil sa fie o sarcina toxică. Lucrez într-un spațiu comercial unde programul meu se desfășoară în ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal-in ce conditii? cocochannel cocochannel Stiu ca necunoasterea legii nu ne absolva de efectele ei,dar... Pe scurt,sint insarcinata in 5 luni,mi-am anuntat patronii- verbal-de acest lucru imediat ce ... (vezi toată discuția)