avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Salariat la propria firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Salariat la propria firma

Buna ziua.

Intentionez sa imi deschid in curand o firma si sa ma si angajez la ea.
Intrebarea mea este daca se intampla ca firma sa nu aiba profit sau sa iasa in pierdere, eu pot sa pun bani din buzunarul meu sa imi platesc singura taxele salariale pana in revin sau este absolut obligatoriu sa fie platit salariul din profit? Daca, de exemplu, in primele 2-3 luni cat imi caut clienti nu reusesc sa fac profit, ce se intampla?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:35, 11 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La inceput ca asociat unic si administrator al srl puteti imprumuta firma cu bani si cu ei sa va platiti toate darile la stat pentru acel contract de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si administrator srl tanguera tanguera Buna ziua Am un SRL la care sunt administrator si asociat cu 95%. Al doilea asociat detine 5 %. As dori sa desfasor niste activitati ale caror coduri ... (vezi toată discuția)
Caen secundar 4511 DLucian05 DLucian05 Buna ziua, Intentionez sa incep o activitate de import masini. Am o societate comerciala cu un complet alt obiect de activitate pe care intentionez sa o ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)