avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare

Buna seara ! In urma cu ceva timp am facut un raport catre sefii mei referitor la refuzul delegarii invocand motivul cresterii copilului minor conform legii 360/2002 .Astazi am primit un raspuns vag si anume ca indeplinesc conditiile dar totusi pot fi delegat de seful meu ierarhic la intervale de timp mai indelungate ! Ce sa inteleg ?
Cel mai recent răspuns: GabrielLari , utilizator 08:19, 6 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 360/2002
Art.27^12
Polițistul poate refuza delegarea sau detașarea dacă se află în una dintre următoarele situații:
a) graviditate;
b) își crește singur copilul minor;
c) starea sănătății, dovedită cu certificat medical eliberat/ avizat de structurile medicale ale Ministerului Afacerilor Interne, face contraindicată delegarea sau detașarea, raportat la atribuțiile de serviciu și condițiile de muncă specifice locului de muncă unde este detașat/delegat;
d) este singurul întreținător al familiei;
e) alte motive personale temeinic justificate.

Daca exista un astfel de motiv, atunci puteti contesta decizia de delegare.
Va multumesc frumos pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, vreau sa va intreb daca angajatorul (mai in cazul ... ionut11111 ionut11111 Buna seara, Vreau sa va intreb daca angajatorul (MAI in cazul de fata) poate detasa (dintr-un oras in altul) tatal unei familii monoparentale (e divortat si ... (vezi toată discuția)
Acord scris pentru mutarea definitiva functionar public ramona_moraru ramona_moraru buna seara, sunt functionar public si am semnat un acord scris pentru a fi mutata definitiv in cadrul institutiei, la autoritatea ierarhic superioara. ... (vezi toată discuția)
Dreptul functionarului public crisgrig crisgrig Buna ziua, lucrez la o institutie publica si directorul vrea sa ma mute la alt compartiment. Ce pot face in situatia in care mi se da decizie de mutare? (vezi toată discuția)