avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Suma minima executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Suma minima executare silita

Care este suma minima pentru care poate fi scoasa la licitatie locuinta cuiva? Este vorba despre un imprumut de la persoana fizica realizat in prezenta notarului si restituit 'pe incredere' fara nimic scris. Au trecut anii si ma trezesc contactat de avocatul persoanei respective care ma instiinteaza ca risc sa imi fie scoasa la licitatie casa pentru ca persoana respectiva sa isi poata recupera cei 15.000 de lei. Este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:33, 18 Octombrie 2018
Pentru 15000 lei este posibila vanzarea la licitatie publica a imobilului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Până la executare silită trebuie să li se admită cererea de chemate în judecată, astfel încât să aibă un titlu executoriu.
Executarea imobiliară e văzută ca ultimo ratio si poate fi realizată pt creanțele de peste 10.000 lei.
nu ai nici o dovad cum ca ai scos din banca acea suma?S ar putea sa te ajuta daca ai extrasul
Trebuie sa gasesti un martor cumva care sa poata constitui o proba, e total nedrept ce ti se intampla.In locul tau as da apartamentul unei alte persoane, contacteaza un avocat sau lichidator .
Din experienta iti spune ,in tara p sunt ":clienti cu miliarde datorii care scapa neexexutati., pana sa inceapa procesu lsi sa aprobe exceutarea (ceea ce nu e sigur) trec ani multi. In acest timp vie gasi icai de iesire si eventula sa il pui pe acest raufacator intr-o postura mai rea decat isi inchipuie.

Trebuei sa gasesti doar o cihchita legala si ii strici totul.
De cati ani dateaza creanta? Ati spus ca au trecut anii.
Ultima modificare: Joi, 18 Octombrie 2018
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - creanta in natatura bukinst bukinst Am rugamintea de a fi sfatuit cum pot proceda pentru a-mi recupera o creanta de circa 10.000 RON din partea unei societati comerciale. Societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Executare silita dubioasa yzyy yzyy Buna ziua,am o problema mai delicata si diferita de cele obisnuite. Locuiesc cu mama mea intr-un apartament,intr-o vila de doua etaje.In anul 2012 vecinul ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar ipotecar- nu-mi mai pot plati ratele la banca...oare faptul ca banca imi ia casa stinge litigiul dintre noi? cris4family cris4family Buna ziua, indraznesc sa va cer ajutorul intr-o problema, care, cred eu, deja a devenit un subiect la ordinea zilei. Am doi prieteni(sot si sotie) care au ... (vezi toată discuția)