avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce trebuie sa fac - credit neplătit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce trebuie sa fac - credit neplătit

Buna ziua...am o problema si as vrea niste raspunsuri...De vreo 3 ani nu am mai platit rata la o descoperire de card si ieri am primit acasa sa ma prezint la tribunal...suma este de 5.700 ron
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:06, 6 Octombrie 2018
Ar trebui sa platiti.
Daca nu puteti plati trebuie verificate actele pentru a se analiza exact situatia juridica si daca a intervenit sau nu prescriptia.
Mergeți la avocat să vă formuleze întâmpinare, poate există redute solide de apărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant in imposibilitate de plata visinescu iulian visinescu iulian Am girato pe fosta sotie in anul 2005 pt. achizitionarea a doua telefoane mobile de la o firma x in valoare de 2700.00 lei, am platit cateva rate la inceput ... (vezi toată discuția)
Model intampinare chemare in judecata doar_dana doar_dana Am fost chemata in judecata pt deschiderea taxei de succesiune. Trebui sa imi iau un avocat? Trebuie sa depun o intampinare si nu stiu ce am de facut... (vezi toată discuția)
Credit concesionat camelia2012 camelia2012 buna ziua.am luat un credit anul trecut de la zaploo si eu miau concesionat creditul catre tbi cu toate ca am achitat la timp toate ratele am mai avut de ... (vezi toată discuția)