avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce trebuie sa fac - credit neplătit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce trebuie sa fac - credit neplătit

Buna ziua...am o problema si as vrea niste raspunsuri...De vreo 3 ani nu am mai platit rata la o descoperire de card si ieri am primit acasa sa ma prezint la tribunal...suma este de 5.700 ron
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:06, 6 Octombrie 2018
Ar trebui sa platiti.
Daca nu puteti plati trebuie verificate actele pentru a se analiza exact situatia juridica si daca a intervenit sau nu prescriptia.
Mergeți la avocat să vă formuleze întâmpinare, poate există redute solide de apărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model intampinare chemare in judecata doar_dana doar_dana Am fost chemata in judecata pt deschiderea taxei de succesiune. Trebui sa imi iau un avocat? Trebuie sa depun o intampinare si nu stiu ce am de facut... (vezi toată discuția)
Girant in imposibilitate de plata visinescu iulian visinescu iulian Am girato pe fosta sotie in anul 2005 pt. achizitionarea a doua telefoane mobile de la o firma x in valoare de 2700.00 lei, am platit cateva rate la inceput ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune contract marianpopaconsult marianpopaconsult Buna ziua, In urma cu ceva timp, bunicul meu a incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru o suprafata de teren. Intre timp acesta a incetat din ... (vezi toată discuția)