avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Alegere banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Alegere banca

Buna ziua,

Daca doresc sa achizitionez un imobil in alt oras( 40km), pot sa aleg pentru credit banca din orasul meu?
Sau trebuie sa aleg banca din orasul cu imobilul?
Ma gandesc ca sunt drumuri intre banca-notar-agentie imobiliara si ar fi mai bine de acolo...
Multumesc de sugestii .
Cel mai recent răspuns: Diana Camelia Diaconu , Avocat 17:15, 7 Octombrie 2018
Cu siguranta. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua doresc sa cumpăr un apartament proprietara m-a informat ... SimoNae09 SimoNae09 Bună ziua Doresc sa cumpăr un apartament Proprietara m-a informat ca are fata ei un credit, și apartamentul este pus ca girant (apartamentul e al mamei, ... (vezi toată discuția)
Scara gresita in acte buna ziua .doresc sa achizitionez un apartament prin credit imobiliar ... Madalinastanescu14 Madalinastanescu14 buna ziua .doresc sa achizitionez un apartament prin credit imobiliar si de la banca mi-au cerut opinie notariala ,am primit-o dar ,nu sunt foarte ... (vezi toată discuția)
Posibilitate de vanzare apartament ipotecat ktajaws ktajaws Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema: Doresc sa cumpar prin programul Prima Casa o garsoniera de la sora mea, ce a fost ... (vezi toată discuția)