M-AM INSCRIS LA O SC.DE ȘOFERI. AM PLĂTIT TOATĂ TAXA. M-AM INTALNIT CU PATRONUL , CARE NU FIGUREAZĂ ÎN NICIUN ACT. MI-A SPUS CĂ VOM FACE 17 ȘEDINȚE PRACTICE.ASTAZI , A ÎNCEPUT CU MINCIUNI, CA NU MAI FACEM NICIO SEDINTA.SA ÎNVĂȚ EU ACASA, SA MERG LA EXAMEN.
DUBIOS, CĂUTÂND, AM GASIT ACEST INDIVID , ÎN 2012, FIIND SEF RATB, A FORȚAT ANGAJAȚII SĂ GIREZE ÎMPRUMUTUL ȘEFULUI, CU APARTAMENTE. ANGAJAȚII FIIND AMENINȚAȚI CU DEMISIA .
DL. A FOST DAT AFARĂ DIN RATB, DAR ACUM ESTE TOT SEF DE DEPOU, SI CONDUCE, FICTIV ȘCOALA DE ȘOFERI. VREAU SĂ ÎMI IAU BANII ÎNAPOI, NU FAC SCOALA CU UN INFRACTOR. CUM POT PROCEDA?
Din pacate trecutul infractional al persoanei respective nu prea are legatura cu situatia dvs.Trebuie sa cititi contractul incheiat(daca exista unul)sau in cazul in care ati primit chitanta bon fiscal in schimbul sumei achitate va adresati ANPC in scris .Se poate si o plangere penala pt infractiune in cazul in care nu aveti alte variante dar termenul de solutionare este de ani(lumina).Succes.