avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CI expirata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CI expirata

ce se intampla daca sunt proprietar si accept pe cineva cu mutatie la adresa mea, pleaca in strainatate,face credit si nu-l mai achita?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 16:23, 7 Octombrie 2018
Nu se intampla nimic, daca vreti ii puteti comunica corespondenta de la creditor/recuperator, daca nu, nu.
Nu aveti nicio obligatie fata de niciuna dintre parti, nu va intereseaza unde a plecat cel caruia i-ati facut mutatie, la fel cum nu aveti nicio pbligatie catre creditor/recuperatori sa le oferiti informatii despre persoana respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

8 ani de concubinaj,se poate obtine partaj in urma despartirii? aynamo aynamo Fostul meu sot traieste cu o femeie de cativa ani buni.Nu sunt casatoriti,intrebarea mea este daca in urma despartirii lor, ea are dreptul la partaj si cum pot ... (vezi toată discuția)
Somatie banca pentru fosta mea chiriasa alex_nick alex_nick Acum 4 ani am inchiriat apartamentul unei fete. Dupa 2 ani s-a mutat. Ulterior, interesandu-ma la persoana care ne-a pus in legatura am aflat ca a plecat din ... (vezi toată discuția)
Imobil adjudecat cu datorii la intretinere Gabriela2020 Gabriela2020 Buna ziua, In luna martie am participat la o licitatie pe care am gastigat-o! Fostul proprietar care este o ruda indepartata a lasat o suma mare la ... (vezi toată discuția)