avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este articolul din noua lege a asociațiilor de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este articolul din noua lege a asociațiilor de proprietari care spune că minorii de până la 3 ani nu mai pot fi scutiți de la plata cheltuielilor pe numărul de persoane?

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti care este articolul din noua lege 196/2018 in care se specifica ca, copii de pana la 3 ani nu mai pot fi scutiti de la plata cheltuielilor pe nr de persoane
multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 10:07, 11 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bogdan_86
Cred ca nu ati inteles chestiunea.
Nu mai discutam de ce a fost. A fost - a fost, dar s-a abrogat!
Cum am specificat mai sus, la viitoarea AG, pe ordinea de zi, cei interesati pot sa propuna si discutarea acestei chestiuni. O discutati si functie de rezultatul votului, se poate proceda in consecinta.
Strict la intrebarea dvs.:
- daca in asociatia dvs. copii pana la trei ani nu sunt introdusi la plata cheltuielilor de intretinere pe persoana, de acest lucru sunt raspunzatori membrii comitetului executiv care chiar au competenta luarii unei astfel de masuri. Bine ar fi ca in urmatoarea sedinta de com. executiv, sa se discute si sa se decida intr-un fel.
Se intocmeste o decizie a com. executiv si se afiseaza la avizierul asociatiei de proprietari pentru ca toti proprietarii sa i-a la cunostinta.
Succes!
8 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atata timp legea care a permis adoptarea prin hotarare a adunarii generale a scutirii a fost abrogata inseamna ca hotararea nu mai are temei legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? ... RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Lift si cheltuieli comune buigaa buigaa Din ce am citi am inteles ca se plateste liftul si daca stau la parter,dar se plateste dupa nr. de persoane sau dupa suprafata apartamentului ? La fel si ... (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata a energiei electrice aferente ascensorului pentru persoanele de la parter este la latitudinea adunarii generale? bsterea bsterea Buna ziua. Locuiesc la parter de 3 ani. Am un copil mic de 4 ani. De cand ma stiu in blocul acesta platesc curentul pentru lift. Am intrebat de ce? Mi s-a ... (vezi toată discuția)