avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama vinde apartamentul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama vinde apartamentul

Buna ziua.Am și eu o întrebare.Mama mea are un apartament și vrea să îl vândă,în acte fiind trecuta doar ea,iar sora mea are niste propriri pe salariu.Daca mama vinde și ne da fiecăruia o sumă de bani,banii surorii mele pot fi afectați de propriri?Multumesc anticipat si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 10:37, 8 Octombrie 2018
Doar dacă va primi banii în cont. Altfel, nu prea vad cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei jumatati din apartament. dana25is dana25is Buna ziua, Am un apartament ramasmostenire de la mama. Am facut succesiunea si sora mea a cedat in favoarea mea (deoarece atat ea cat si sotul ei au datorii ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaela n. mihaela n. Buna ziua. As dori sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie si cam care sunt costurile unei astfel de actiuni: Locuiesc in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Mostenire donpedro99 donpedro99 Buna ziua! Anul trecut a murit tatal meu,dupa el a ramas un apartament,unde locuieste mama. Dupa lege apartamentul a fost impartit intre mine,sora mea si ... (vezi toată discuția)