avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Tatăl meu a decedat anul trecut eu fiind înfiată cu toate drepturile de către el și prima soție a lui și ulterior el a divorțat și sa recăsătorit în urma despărțiri lor sa vădut un apartament în care am fost și eu inclusă în partaj cu bani care ia luat de pe apartament și a construit a vilă ce drepturi a-și putea avea acum după decesul tatălui meu
Cel mai recent răspuns: Andrei Stefan Placinta , Avocat 13:22, 8 Octombrie 2018
dreptul de a mosteni cota legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce este de facut după decesul tatălui Petrisi Petrisi Bună ziua vă rog să-mi spuneți și mie dacă după decesul tatălui meu,fiind copil înfiat cu toate drepturile,ce drepturi mi se cuvin.tatăl meu ma ... (vezi toată discuția)
Mostenire mireladolta mireladolta Buna ziua, fac parte dintr-o familie in care suntem patru frati.In 1993 mama noastra a decedat ,ulterior tatal nostru ,la un interval de cateva luni a deschis ... (vezi toată discuția)
Mostenire iuliamariana iuliamariana colega ficei mele este in urmatoarea situatie: A implinit 18 ani in aprilie, tatal ei a decedat in iunie2012, fiind divortat de mama ei din 2006 in 2011 iulie ... (vezi toată discuția)