avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii

Buna ziua.
In de fel ma poate afecta,daca in perioada de proba ,am vrut prin notificare sa anunt angajatorul la renuntatea locului de munca,iar dna de la resurse umane a zis sa fac cererea cu art 55.b CM..prin acordul partilor.mentionez ca am fost in formare .Imi poate imputa cheltuielile?
Ps.nu am primit un nr de inregistrare,pe motivca le primesc deoadata,cu decizia.
Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2018
eukyra1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 8 Octombrie 2018
Ati semnat vreun act aditional cu privire la formarea profesionala?

Nu prea va afecteaza incetarea c.i.m. la initiativa dvs., in baza art.31 alin.3 C.mun. sau a art.55 C.mun., decat ca nu aveti dreptul la somaj.
Nu am semnat nimic,formarea s a facut la un al punct de lucru in cadrul firmei,in alta localitate,ar fi cheltuieli de cazare,masa...
Multumesc
Daca nu ati semnat niciun act, atunci nu aveti ce suma sa restituiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Training personal crystyna2000 crystyna2000 In cazul in care firma investeste in personal, in sensul imbunatatirii calificarii profesionale: este legal sa intocmeasca act aditional la CM prin care sa ... (vezi toată discuția)
Restituire cheltuieli formare profesionala? florino2004 florino2004 Salut tuturor. Imi cer scuze ca nu am timp sa citesc posturile anterioare, asa ca apelez la bunavointa voastra de a ma ajuta. Am avut o formare profesionala ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cm la punct lucru IulianL IulianL Buna ziua Va deranjez cu 2 intrebari : 1.La un magazin alimentar cu 3 angajati cum se poate pune in aplicare obligativitatea de a avea o copie la punct de ... (vezi toată discuția)