avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile diploma de licenta
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

diploma de licenta

Am terminat Facultatea in Romania in sesiunea iulie 2018 ,iar la finalizarea studiilor am obtinut o adeverinta valabila 12 luni , nu diploma in original ... asa e procedura . m-am inscris la master in Italia cu adeverinta ,am fost acceptata ,dar mai departe pentru a imi intregi dosarul eu am nevoie de o declaratie de valoare care am inteles ca se ofera doar pe baza diplomei originale . ce e de facut in aceasta situatie ? eu nu vreau sa pierd locul la master .
Cel mai recent răspuns: Madal77 , utilizator 14:57, 8 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua utilizatorA utilizatorA Sunt recent absolvent al unei universitati din tara (Stefan cel Mare Suceava) si doresc sa ma inscriu la master in cadrul unei alte universitati din alt oras. ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma absolvire noi_mar noi_mar Am absolvit un master la Universitatea din Pitesti. Pana la eliberarea diplomei am nevoie de o adeverinta de absolvire. Eliberarea adeverintei imi este ... (vezi toată discuția)