avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2005 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile diploma de licenta
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

diploma de licenta

Am terminat Facultatea in Romania in sesiunea iulie 2018 ,iar la finalizarea studiilor am obtinut o adeverinta valabila 12 luni , nu diploma in original ... asa e procedura . m-am inscris la master in Italia cu adeverinta ,am fost acceptata ,dar mai departe pentru a imi intregi dosarul eu am nevoie de o declaratie de valoare care am inteles ca se ofera doar pe baza diplomei originale . ce e de facut in aceasta situatie ? eu nu vreau sa pierd locul la master .
Cel mai recent răspuns: Madal77 , utilizator 14:57, 8 Octombrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare bb_yasmi bb_yasmi printre actele care trebuiesc depuse la dosarul de somaj se afla si act dupa ultimul studiu copie +original. stiti cumva daca adeverinta de la facultate e ... (vezi toată discuția)
Adeverinta echivaleaza diploma de licenta??? steliana_victoria steliana_victoria Buna seara, in luna iulie anul curent am absolvit facultatea si cum stim cu totii diplomele de licenta se elibereaza dupa un an. Dupa absolvirea studiilor ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)