avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecator vs procuror
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecator vs procuror

Buna ziua!
Intr-o decizie finala, pt un caz penal, judecatorul este de acord cu pedeapsa suspendata dar procurorul contesta dorind ani cu executare. Care sunt sansele? Mentionez ca dosarul s-a tot prelungit un an de zile iar inculpatul este la prima abatere, nefiind vorba de violenta/jafuri.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: S.Emanuela , utilizator 18:10, 8 Octombrie 2018
Buna seara,
JUDECATORUL ia decizia.
Atat procurorul cat si avocatul apararii pot formula cai de atac ulterioare.
Pentru prima decizie suntem sunt sigura ca va fii cu suspendare. Ma intreb daca se poate schimba ceva dupa contestatia procurorului ( care si aceasta este sigura). Este diferenta destul de mare intre pedepse. Procurorul propune 5 ani cu executare in timp ce primul judecator ar opta pt.2 ani cu suspendare.

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
JUDECATORUL ia decizia.
Atat procurorul cat si avocatul apararii pot formula cai de atac ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelul si recursul obligatorii? bluepointx bluepointx Buna seara, Cunosc obiceiul impamantenit la noi conform caruia un proces fie el civil sau penal inseamna in majoritatea cazurilor de fapt trei procese: ... (vezi toată discuția)
Recurs, aplicare sentinta cristina1515 cristina1515 Buna ziua Va rog sa ma ajutati :( Am fost judecata si am primit 3 ani cu executare pt tentativa de furt .Am facut RECURS pentru a primi pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Loviri si alte violente cercetasa cercetasa cai legale ale unui proces cu aceasta speta ? atat pentru inculpat cat si pentru partea vatamata? (vezi toată discuția)