avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dreptul la mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dreptul la mostenire

Buna seara!!bunica mea a fost casatorita legal 34 de ani si au construit o casa impreuna iar ca proprietar apare doar bunicu.de 17 ani e decedat dar nu sa facut succesiunea.doar ea plateste taxele si ce mai este de platit dar a venit fiica ei si zice ca e casa ei nu a bunicii mele.cine are drept legal la casa si cat la suta?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:50, 8 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunica 5/8, iar fiica 3/8.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copil din alta casatorie mirelas79 mirelas79 Împreună cu prietenul meu, vrem să ridicăm o casa pe terenul lui (mostenire de la bunici). As vrea sa stiu ce drept are fiica lui majoră( cu care nu ține ... (vezi toată discuția)
Cum se împarte masa succesorală după decesul unui văduv cu copii, recăsătorit? Beea beatrice Beea beatrice Buna seara am si eu o intrebare...bunica a murit inaintea bunicului si aveau 3 copii si o casa construita împreună.bunicul sa recasatorit cu o doamna care a ... (vezi toată discuția)
Succesiune ninett ninett Bună seara! Vă cer părerea și sfatul în următoarea problemă: doi soți divorțează, se face partajul bunurilor, cei doi copii rămân, prin hotărâre ... (vezi toată discuția)