avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietar

Buna ziua, am o problema cu un lot de pamant, care a fost a bunicii noastre, Nici pana acum nu am primit nici un fel de titlu de proprietar de la primara, nici macarul nu a fost plasat la prefectua de Municipiu, sau la Ocpi de resedinta. Intre timp copii (in numar de 5 } bunicii, adica parintii nostri au murit. Noi am solicitat acest pamant inca la prima lege a Fondului Funciar, dar nici pana aztazi nu avem nici un act in mana. Nu stim noi nepotii cum ar trebui sa actionam ca acest teren sa intre in posesia noastra? Mentionez ca primaria recunoaste ca acel pamant a apartinut familiei noastre. Multumesc frumos daca cineva pate sa- mi dea ceva sfat.
Cel mai recent răspuns: avramge , utilizator 22:14, 8 Octombrie 2018
Buna ziua.Procedura de a avea titlu de proprietate este anevoioasă.Va trebuie actele de proprietate ale bunicii,daca cei de la primărie recunosc trebuie sa vă elibereze un act doveditor?și ce este mai important indentificarea terenului,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare imobil casa si teren URIAS URIAS Buna ziua, Bunicii mei au cumparat in anul 1963 in baza unui contract de mana un imobil casa si teren. În prezent acest imobil imi apartine mie tot in baza ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate chitamariana chitamariana buna ziua pe timpul lui Ceausescu a murit bunica (ea era proprietare pe casa de la tare) dupa decesul ei cele 3 fiice nu au facut succesiunea in prezent , ... (vezi toată discuția)
Bună bunica mea deține o proprietate care a fost cumpărată ... s.sal s.sal Bună Bunica mea deține o proprietate care a fost cumpărată cu contract de vânzare-cumpărare de mana în 1995 dar această proprietate a fost trecută ... (vezi toată discuția)