avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament

Sotul meu impreuna cu sora lui au impreuna o garsoniera . Sora lui, i-a propus sa ii dam 5000 de euro pe partea ei de garsoniera , si o cedeaza lui , sa fie doar pe numele lui . Garsoniera valoreaza aproximativ 30.000 de euro . E posibil sa ca la notar sa cedeze partea ei pe asa suma mica? Mai poate cumva mai apoi ataca contractul ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 20:48, 8 Octombrie 2018
Ce inseamna in viziunea cumnatei dvs "să cedeze"?
In contextul de fata, in care va primi un pret, înseamnă să vândă.
Își vinde cota de 1/2, in schimbul unei sume. Nu mai are ce sa atace, după.
Doar că jumătatea astfel cumpărată va fi bun comun al dvs si al sotului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire imobil de la parinti divortati FLORI PISOI FLORI PISOI buna ziua! este prima mea vizita pe acest forum si sper sa ma descurc. as vrea sa gasesc si eu rasp la urmatoarea pb care ma nelinistete fff tare. sotul meu ... (vezi toată discuția)
Pot vinde garsoniera? mariusbt1 mariusbt1 sunt 4 frati [3 fete si 1 baiat] si au o garsoniera lasata de la tatal lor sa o imparta toti. au facut succesiunea, 2 din cele 3 surori vor sa ai cedeze ... (vezi toată discuția)
Succesiune blonzi blonzi Buna ziua,de curand a murit socrul meu si as vrea sa fac succesiunea .Ei sunt patru frati si mama soacra,unul din frati a spus ca el doreste parte din ... (vezi toată discuția)