avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... protectia consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

protectia consumatorului

protectia consumatorului are posibilitatea legala sa oblige firma sa=mi de bani inapoi pentru ca nu a construit lucrarea sau sa-i dea doar o amenda?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 21:08, 8 Octombrie 2018
Nu, doar instanța poate dispune în acest sens!
Nu, doar instanța poate dispune în acest sens!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda protectia consumatorului gbrlcostache gbrlcostache am discutat cu administratorul unei firme de executie mobila sa imi faca o mobila de tineret.A facut schita, a stabilit cotatiile, am cazut de acord asupra ... (vezi toată discuția)
Raiffeisen bank sofia1975 sofia1975 Buna ziua!O ruda de-a mea are urmatoarea problema cu aceasta banca si nu stiu ce se intampla,unde-i adevarul? In aceasta vara i s-a virat gresit de catre un ... (vezi toată discuția)
Talpa uneia dintre ghetele cumpărate în 18.01.2016 a crăpat. ce pot face? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea În 18 ianuarie 2016 am cumpărat o pereche de ghete de la un magazin de cartier. Ghetele sunt făcute de o firmă care are câteva magazine de desfacere în ... (vezi toată discuția)