Buna ziua. In urma cu ceva timp am decis sa divortez de sotul meu la baza fiind infidelitatea si lipsa de respect fata de mine si agresiunile verbale si fizice fata de mine si copil(7 ani). Perioada tensionata dintre noi este mai veche , timp in care au fost si filmari sau inregistrari despre care eu nu stiuam nimic. Pe acestea le facea dupa ce ma enerva foarte tare si eu izbugneam in crize de isterie . O data tin minte ca m_am lovit singura peste fata numai sa nu o faca el. Nu vrea sa plece din casa(ap luat prin prima casa unde el este coplatitor). Copilul m_a amenintat ca pe baza filmuletelor si inregistrarilor il poate obtine. Cum pot sa procedez ? Se va tine cont de inregistrari si filmari?
multumesc!
Ce rezulta din filmulețe?
Ce făceați în ele?
Ca sa puteti discuta cu mai mulți avocați ar însemna să plătiți consultatia juridică fiecăruia.
Nu stiu in ce masura veti gasi avocați care sa va dea consultații juridice gratis iar în 5 minute nu cred ca avocații se pot elucida pe întreaga situație de fapt decat daca lucrurile sunt foarte clare.
Este adevarat ca mamele castiga cam 95% din cazuri dar acele cazuri sunt foarte simple și foarte clare.
Dreptul civil e un fel de... constructii. Include atatea subramuri si este necesar experienta pe fiecare zona atat in proiectare, cat si in dosare de instanta, la fel.
Nu vad relevanta acelor filmulete. Va sfatuiesc sa va faceti dovezi ca va santajeaza, sa contactati un avocat si sa facerti demersuri legale atat spre notificarea domnului, dar si in instanta.