avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestație la executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Contestație la executare silita

In 2006 și 2007 am luat 2 credite de la Piraeus Bank pe care nu le-am putut plăti. Am fost dat pe mana unui executor judecătoresc. Executorul nu a făcut nimic timp de câțiva ani. Acum 6 luni și-a declinat competența și am fost dat pe mana Krukului. Krukul acum câteva zile m-a dat pe mâna altui executor judecătoresc. Acesta mi-a deschis proces de executare silita. Ce șanse am dacă formulez contestație la executare silita? Când să fac executarea? Când se dă sentința sau când primesc hârtiile de la executor? Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Ioanaeu1985 , utilizator 17:45, 10 Octombrie 2018
Mergeți la avocat specializat și faceți contestație la executare, dacă aveți posibilitatea faceți fotocopie la dosarul pe care l.ati avut la primul executor. Dar depuneți contestația la executare în termenul de 15 zile de când ați primit prin posta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu banca, urgent... cornelv cornelv In urma unui credit ipotecar neachitat s-a primit o notificare de la banca pentru plata sumei datorate in 5 zile, in caz contrar dosarul va fi dat spre ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de timbru dupa admiterea contestatiei la executare m_m m_m Buna ziua, Luna aceasta am castigat doua contestatii la executari silite initiate de kruk, anulandu-se toate actele de executare. Hotararile nu sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita ionut979 ionut979 Buna ziua! Am urmatoarea speta: Contract de credit incheiat in 2008 cu BRD pentru un credit nevoi personale in valoare de 15000 lei pe 10 ani, s-au platit ... (vezi toată discuția)