avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Disputa pentru copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Disputa pentru copil

Buna ziua !Am si eu o nelamurire sau mai degraba un impas.3 ani am avut o relatie in urma careia a rezultat un copil de 1 an .de curand ne-am despartit.precizez ca eu sunt in concediu de crestere copil pana împlinește acesta 2 ani.copilul a ramas la mine ..tatal il vede zilnic pe camera iar de putin timp mi.a sugerat ca sa nu ajungem la tribunal sa ii dau copilul o luna de sarbatori.problema este urmatoarea..fiind mic si crescut de mine zilnic cum as putea sa procedez.imi este teama ca daca il dau nu mi.l va da inapoi..nu i.am interzis niciun drept dar o luna mi se pare prea mult in conditiile in care el nu a stat in permanent cu bebele.Imi este teama ca daca il refuz ma da in judecata si n.as vrea sa pierd copilul ca nu i l.am dat o lună. Ce sugestii aveti ?Cum sa procedez?
Ultima modificare: Marți, 9 Octombrie 2018
maary, utilizator
Nu prea e ok sa sariti direct la instanta, pare ca e loc de discutii, nu direct razboi. Mai cereti o opinie, doua, decideti apoi, informata. Sa nu incepeti un razboi care sa va tina cu anii in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la vizita minor dariaconstantin dariaconstantin Bună seara, Va rog dacă ma puteți ajuta în următoarea situație: sunt divorțat, și am ajuns inițial la o înțelegere cu mama copilului meu. I.am ... (vezi toată discuția)
Pe marginea prapastiei- probleme cu copilul minor theia theia M.am casatorit in 1995 si am divortat in 2005 ! in urma casatoriei am un fiu , care a ramas in custodia mamei, mai precis la bunica materna , mama fiului ... (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor andreea998 andreea998 Buna ziua.am un copil de 3 ani cu fostul concubin,in prezent suntem in proces pt custodia copilului,prin ordonanta presedentiala s-a stabilit domiciliul ... (vezi toată discuția)