avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere inscrisuri dupa decaderea din drepturi ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere inscrisuri dupa decaderea din drepturi ?

Sunt intr-un proces civil aflat in desfasurare. Pentru proba cu inscrisuri ni s-a pus in vedere sa depunem inscrisurile de care intelegem sa ne folosim, in caz contrar sa decadem din drepturi. Dupa alte infatisari a urmat proba cu martori aflat in desfasurare. Fara sa i se ceara din partea instantei sau a mea, partea adversa a mai depus niste inscrisuri de care vrea sa se foloseasca si care par a nu avea legatura cu proba cu martori. Avea dreptul partea adversa sa mai depuna inscrisuri, nu era decazuta din drepturi ?
Cel mai recent răspuns: AlexGM , utilizator 23:29, 9 Octombrie 2018
Invocati decaderea din dreptul de a mai depune inscrisurile respective. In practica se intampla ca partile sa depuna inscrisuri prin registratura sau chiar in sedinta de judecata, peste termenul pana la care aveau acest drept, instanta fiind obligata in acest caz sa le inlature.
Inscrisurile s-au depus prin registratura. La urmatoarea infatisare am sa cer avocatului sa ceara instantei sa le inlature. Multumesc, raspunsul dvs este pe intelesul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un proces pentru încredințare minor partea adversa ... Dan342 Dan342 Buna ziua! Am un proces pentru încredințare minor partea adversa a fost decăzuta din probe. La ședința actuală judecătorul i-a cerut să se prezinte cu ... (vezi toată discuția)
Inscrisuri, audierea martorilor Marc767 Marc767 Am o rugaminte, in contenciosul administrativ, am nevoie de declaratia unor martori care sint angajatii partii adverse. Pot sa intocmesc o lista cu intrebari ... (vezi toată discuția)
Mijloacele de probã - pertinenþã, concludenþã. Înregistrarea ºedinþei de judecatã courvoisier courvoisier Daca inregistrarile audio nu sunt acceptate, consider ca se incalca dreptul la aparare. Presupunand ca adversarul minte permanent, denatureaza realitatea si ... (vezi toată discuția)