buna ziua. sunt in spania si am pierdut buletinul. trebuie sa vin luna asta in romania. de aici pot sa vin cu titlu de calatorie. in romania stau 2,3 zile si probabil nu am sa am timp sa fac buletinul si sa il ridic eu. stie cineva daca exista vreun document in afar de buletin cu care as putea sa plec din romania, si care se poate elibera rapid? buletinul il va ridica altcineva si il va trimite cand va fii gata. multumesc
In situatia cetatenilor romani care au domiciliul in Romania si se afla temporar in strainatate, eliberarea cartii de identitate se poate face prin intermediul altei persoane, pe baza de procura speciala, autentificata la misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale Romaniei din tara respectiva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
S.o.s
iazbuka
Ieri mi-au fost furat portofelul cu tot cu buletinul meu fiind singura mea carte de identitate, tin sa precizez ca sunt in olanda, ce as putea face sa pot ... (vezi toată discuția)
Info act identitate
Mihailof
Buna Ziua.
Eu trebuie sa depun actele la serviciul pentru buletine pentru un nou buletin dar nu pot astepta pana la data eliberarii deoarece sunt nevoit sa ... (vezi toată discuția)