avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O chelneriță a vărsat apa fierbinte pentru ceai pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O chelneriță a vărsat apa fierbinte pentru ceai pe copilul meu. Cum pot proceda din punct de vedere legal, ce ar trebui făcut?

Buna ziua!

Duminica, in Brasov, inainte sa ne ridicam sa plecam dintr-un restaurant, o chelnerita a varsat apa fierbinte de la un ceai pe copilul meu de 4 ani si 11 luni, provocandu-i arsuri de gradul 2 si gradul 3 pe cap in spatele urechii, pe gat si pe mana. Cum pot proceda din punct de vedere legal ? Ce ar trebui facut ? Cred ca de sute de ori am rugat personalul restaurantului sa cumpere scaune de masa pentru copii dar niciodata nu au facut acest lucru!

Multumesc
Radu
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:48, 10 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plangere penala sau actiune civila raspundere civila delictuala.Duceti copilul la IML pt a obtline un certificat medico-legal,faceti fotografii la zona afectata,pastrati chitanteedic,farmacie etc si adresati va unui av pt a alege varianta optima.Personal as inclina pt o actiune civila.
In penal mai rau s-ar incurca din toate punctele de vedere

Actiunea civila poate avea eficienta doar ca trebuie administrat un probatoriu precis indicat inca din cererea de chemare in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis! Floryradu68 Floryradu68 Buna ziua. Anul trecut, in octombrie,am nascut la spitalul municipal,iar dupa operatia de cezariana din cauza anesteziei aveam frisoane. O domnisoara ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente yomahh yomahh In data de 13.04.2014, prietena mea, in timp ce se afla intr-un local public , a fost lovita cu un pahar in zona fetei, provocandu-i vatamari ce au necesitat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul ... My Oana My Oana Bună seara! Copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul 13 ani vecinul pensionare! La alergat cu bolovani, la înjurat ia zis ca îl taie și pe el ... (vezi toată discuția)