avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! Copilul meu a fost amenințat de un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! Copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul ...

Bună seara! Copilul meu a fost amenințat de un vecin, băiatul 13 ani vecinul pensionare! La alergat cu bolovani, la înjurat ia zis ca îl taie și pe el și pe bunica copilului! Ce se poate face nu avem alți martori! Am sunat la politie au zis sa mergem sa depunem plingere! Ce ne sfătuiți! Este a doua oare când se ia de copil! Copilul nu îi zici absolut nimic! Myltumim
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:58, 23 Iunie 2022
Mergeti sa depuneti plangere!
Da, plangere penala sau, din ratiuni de celeritate, o actiune in raspundere civila delictuala, solicitandu-se repararea prejudiciului moral astfel cauzat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere pentru agresiune și amenințări Florina floarea11 Florina floarea11 Un fost iubit din trecut mā agreseazā chiar in mijlocul strāzi a tras de mine mā urmārește mereu . il amenițā pe iubitu meu actual ne iese in fata ... (vezi toată discuția)
Agresiune verbala marian_20074 marian_20074 Nu ma pricep prea mult la avovatura dar as dori sa intreb ce pot face contra unui minor (baiat, 14 ani) care imi agreseaza tot timpul fetita de 10 ani, ultima ... (vezi toată discuția)
Declaratie la politie ioanalbu ioanalbu Buna seara...acum doua zile un copil al unei vecine a injurat-o pe mama,e fiind in curte,iar eu m-am luat de el verbal,spunandu-i sa vorbeasca frumos,dupa care ... (vezi toată discuția)