avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte pentru intretinere imobil de patrimoniu in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte pentru intretinere imobil de patrimoniu in Bucuresti.

Buna ziua. Ce acte si unde trebuie sa merg ca sa pot sa imi vopsesc gardul si casa , pentru ca e un imobil de patrimoniu. Nu sunt unicul propietar, mai am doi frati, si nu am facut inca succesiunea. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:01, 11 Octombrie 2018
Fiind vorba despre cladire de patrimoniu obligatoriu pentru orice interventie este necesar acordul ministerului culturii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)
Autorizare modificare din geam in usa de acces alezu alezu Buna, doresc sa modific accesul unui apartament situat la parter (lipit de trotuar) prin largirea unui geam care are iesire in strada. Cladirea este o cladire ... (vezi toată discuția)
Modificări la imobil fără autorizație nicoleta alexandra nicoleta alexandra Eu si fratele meu suntem co-proprietari. De curand a renuntat la ideea de vanzare a apartamentului in care locuim si s-a apucat sa faca modificari prin casa ... (vezi toată discuția)