avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... oferta de pret se accepta ca dovada a prejudiciului?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

oferta de pret se accepta ca dovada a prejudiciului?

Sunt in faza de a actiona in instanta CNAIR (administratorul drumului) pentru parbriz spart din cauza unei pietre care mi-a spart parbrizul.
Am fost la politie de unde mi s-a eliberat doar o autorizatie de reparatie.
Intrebarea mea este: se accepta sa atasez ca dovada a prejudiciului o oferta a unui site sau e obligatoriu sa imi cumpar parbriz pe banii mei, sa atasez factura si ulterior sa recuperez banii?
(Stiu ca dupa 30 zile nu mai pot circula cu parbriz fisurat.)

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristix415 , utilizator 10:09, 12 Octombrie 2018
factura. ofertele sunt volatile
Multumesc de raspuns!
dar stiti dumneavoastra ca nu sunt acceptate in instata? Sau e doar o parere ... Eu cred ca nu are importanta ca sunt volatile. Obiectul nu trebuie obligatoriu sa fie determinat, ci poate fi si determinabil, adica va deveni determinat in viitor (cand e gata procesul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reclami un teren de fotbal care nu respecta normele adrian_balog adrian_balog Salut. Am trecut astazi printr-o comuna si o minge m-a lovit in parbriz. Din pacate mi-a spart parbrizul, din fericire doar atat s-a intamplat. Pe teren avea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in data de 30 martie 2023, in jurul orei 11, parbrizul ... TARASOV TARASOV Buna ziua. In data de 30 martie 2023, in jurul orei 11, parbrizul masinii mele a fost avariat de catre o minge venita din sutul unui elev care se afla in ... (vezi toată discuția)
Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)