aneta_sobo a scris:
Am fost personal sa discut problema. Am epuizat toate căile, am adresat problema pana sus în fruntea tarii, evident și pe plan local. Prin urmare, cu atâtea instituții, vecinul ma fura, îl văd și mă vede, îmi râde în față și nimeni nu poate să-i facă nimic. Toate instituțiile mă trimit la tribunal. Atunci de ce mai există, doar să-și împartă averea țării, drepturi speciale, etc ? CINSTE HOȚILOR !
Eu am ales să nu mai plătesc diferențele (pierderile) de apă pentru apometrele celor 54 de proprietăți din blocul meu (în total sunt 458 de proprietari în Asociația noastră „mamut”).
Nici indecșii apometrelor nu i-am mai dus, deoarece șefii Asociației nu respectă deloc Regulamentul pentru Apometre, legiferat chiar de ei, în care au scris că
au obligația de a face controale anuale la TOȚI cei 458 de proprietari din Condominiile noastre (măcar la cei 54 din blocul nostru să facă, pentru a ști consumul lunar real și pentru a plăti ceva concret, nu teorii sau estimări).
Să mă dea în judecată, că voi invoca încălcarea Regulamentului impus chiar de șefii Asociației, care n-au făcut niciodată un control la toate proprietățile din fiecare bloc.
Vedeți ce obligații sunt pentru șefii Asociației noastre, mai ales la art.5, art.6 alin.4 și 5, art.8-11, care au fost, fără dubii, ne-aplicate vreodată -
[ link extern ]
Am dreptate sau nu, când cer respectarea regulamentelor și legilor din domeniu, care spun că este obligația șefilor de Asociații să organizeze controale chiar și la 3 luni, nu la un an, cum e scris în Regulamentul Asociației noastre ?!